event leadself game

LeadSelf event - 14 maart 2023

Spelenderwijs naar een succesvolle organisatiecultuur

Worstelt jouw organisatie met de plannen voor een cultuurverandering? Heb je handvatten nodig om bijvoorbeeld jouw nieuw geformuleerde (kern)waarden tot leven te brengen? En wil je dit in teamverband realiseren? 


Een breed gedragen cultuur begint bij jezelf. Het begint met het (her)kennen en onderkennen van jouw eigen talenten, drijfveren en valkuilen. Vervolgens is het de kunst om deze elementen te laten matchen met de gezamenlijke strategie en werkwijze van jouw bedrijf.


Spelenderwijs succesvol veranderen

Wist je dat spel hierin een belangrijke rol kan spelen? Spelelementen zorgen ervoor dat je ook plezier beleeft! Persoonlijk, maar ook met elkaar in teamverband. Dit draagt bij aan een hogere motivatie, betrokkenheid en onderlinge verbondenheid. Dé beste methode om nieuwe inzichten en vaardigheden te ontwikkelen en om deze om te zetten in dagelijkse acties en gedrag, is spelenderwijs.


Kom naar ons event en ga naar huis met een roadmap vol praktische tips en met praktijkvoorbeelden over hoe je de (kern)waarden van jouw organisatie kan omzetten in concreet gedrag. En dit allemaal door zelf de eerste stap te zetten in deze verandering: LeadSelf


Maak tijdens het event ook kennis met de LeadSelf Game. De LeadSelf Game biedt een kans om persoonlijk leiderschap te ontwikkelen, veranderkracht te vergroten, verbinding binnen teams te versterken en daarmee de strategische doelen van jouw organisatie te realiseren. 


LeadSelf, omdat een cultuurverandering bij jezelf begint.

Kom jij ook?


Het event ‘LeadSelf - Spelenderwijs naar een succesvolle organisatiecultuur’ wordt georganiseerd door 4Growth en het Growth Leaders Network.

Ja, ik kom naar het LeadSelf event!

Dinsdag 14 maart 2023
Schouwburg Odeon, Zwolle

13:00 - 16:30 uur

€ 47,50

Waarden en gedragsverandering

Leer tijdens het event hoe je met jouw individuele talenten, drijfveren en valkuilen een brug slaat naar een gezamenlijke cultuur.

Ontdek je hoe je persoonlijk leiderschap kunt inzetten als basis voor een succesvolle cultuurverandering

Ontdek waarom inzicht in persoonlijke talenten, drijfveren en valkuilen randvoorwaarden zijn voor een succesvolle cultuurverandering.

Leer je de voor- en nadelen van gamification kennen

Gamification wordt vaak vergeleken met zowel e-learning als klassikale trainingen. Maar wat zijn de verschillen en de overeenkomsten en wat is de meest  succesvolle methode met als resultaat een gedragsverandering op de lange termijn. Ontdek ze tijdens het event en maak kennis met de LeadSelf Game - Globetrotters.

Leer je uit de praktijk

KVK heeft het afgelopen jaar een succesvol werktraject doorlopen met het thema 'Werkplezier' waarin KVK de kernwaarden 'Verantwoordelijkheid, Samenwerken, Vertrouwen en Vrijheid' wilde laten leven, Leer van verhalen uit de praktijk van de KVK zelf. Ontdek hoe zij deze cultuurverandering hebben doorlopen en ervaren.

Kom naar ons event en ga naar huis met een roadmap vol praktische tips en met praktijkvoorbeelden over hoe je de (kern)waarden van jouw organisatie kan omzetten in concreet gedrag. Zet deze in een eigen gameplan waarin jouw verandertraject is verwerkt.

"Ga mee op een virtuele reis vol groei, competitie, teamwork, plezier en creativiteit."

Dit event is een samenwerking van 4Growth en het Growth Leaders Network. Het Growth Leaders Network helpt organisaties, teams en individuen bij het vergroten van hun veranderkracht door middel van persoonlijke groei. 4Growth is de uitgever én implementatiepartner van serious games op het gebied van verandering, verbetering en groei.


Uit onze samenwerking is de LeadSelf Game – Globetrotters ontstaan. De belangrijkste inzichten van Leiderschap- en Verander-expert Hylke Faber, schrijver van het boek ‘Tem de Krokodil’, over persoonlijk leiderschap hebben wij omgezet in praktische opdrachten, inspirerende live trainingen en coaching sessies.


Wij leggen tijdens dit event graag uit hoe jij de cultuur binnen jouw bedrijf spelenderwijs succesvol, tastbaar, haalbaar en meetbaar kan veranderen.


Tot snel ziens!
better you

Schouwburg Odeon

Blijmarkt 25
8011 ND Zwolle
Open in Google Maps
Met de auto vanaf de A28 neem je de afslag centrum om de nabijgelegen parkeerplaats van Schouwburg Odeon te bereiken. Op 7minuten loopafstand van schouwburg Odeon ligt het parkeerterrein Burgermeester van Roijensingel.

Gratis UitrijkaartGeef bij ons aan als je gebruik wilt maken van een gratis uitrijkaart. Let op: Haal tijdens inrijden het kaartje uit de machine. Wissel deze inrijkaart op de event-locatie om naar een betaalde kaart.

Vanaf station Zwolle is het 10minuten lopen naar Blijkmarkt 25.Vanaf station Zwolle kan je ook met de bus reizen naar halte Sassenpoort (4 minuten lopen naar Odeon) of Rodetorenplein (7 minuten lopen naar Odeon).

  • Neem bus 4 naar halte Sassenpoort.
  • Neem bus 2 of 3 naar halte Rodetorenplein.