Over games voor gedragsverandering

De LeadSelf Game is een uitgave van Games.4Growth BV

Games.4Growth is uitgever en implementatiepartner voor gamification en serious games

en onderdeel van het 4Growth.com netwerk

Spelen is goed voor ons en blijkt één van de meest effectieve manieren om nieuwe vaardigheden aan te leren.

Voordelen spelenderwijs veranderen

Spelen is goed voor ons en blijkt één van de meest effectieve manieren om nieuwe vaardigheden aan te leren. Het opzetten van een effectief gamification programma kan echter ook kostbaar en complex zijn. 


Geïnspireerd door vragen en behoeftes vanuit het bedrijfsleven, overheid, onderwijs en zorg levert Games.4Growth kant en klare gegamificeerde blended leer- en ontwikkelprogramma’s. De GuruGames. 

Hierbij nemen we de kennis van een vooraanstaande expert, auteur of hoogleraar als uitgangspunt en ontwerpen samen met deze guru, ervaren trainers en facilitators het best mogelijke programma.

Onze GuruGames zijn betaalbaar, schaalbaar en uitermate effectief. Voor een beperkt bedrag haal je als organisatie de meest waardevolle kennis en trainingen direct in huis.


Bij Games.4Growth bieden we natuurlijk ook maatwerk opties. Met gestandaardiseerde software die volledig configureerbaar is kunnen we tegen beperkte kosten je een heel uitgebreid en hoogwaardig programma leveren. Dat doen we altijd samen met jou! Vraag ons gerust naar de opties en mogelijkheden.

De Six Star Service Game is ontwikkeld met Sydney Brouwer, schrijver van het boek Six Star Service en leert medewerkers klanten te veranderen in fans.

De Online Security Game wordt ontwikkelt met Roel van Rijsewijk, schrijver van het boek Cyberrisico als kans. Deze game verbetert de digitale veiligheid van jouw organisatie. De game richt zich op de meest kwetsbare schakel: de mens (je medewerker)! En verbetert kennis en vaardigheden rondom informatiebeveiliging en online security.

De HybridLeadership Game, geproduceerd samen met Jeroen Busscher, schrijver van het boek Leidinggeven in de hybride organisatie, biedt handvatten aan leidinggevenden om teams van thuis- en op kantoor werkende collega’s betrokken, gemotiveerd en effectief te laten werken.

Meer weten over Games.4Growth?

Bezoek de website!
Gratis e-book gamification
Download gratis 7 tips voor effectief zelfleiderschap.


Gratis gameclass gamification
Maak kennis met onze GameClasses en schrijf je (tijdelijk gratis) in voor de workshop Rookie GameClass.


LeadSelf aanbod
Bekijk het aanbod van de LeadSelf Game. De game biedt een beter begrip van je eigen emoties en gedragingen, je drijfveren, talenten en valkuilen.

Blijf op de hoogte en laat je inspireren

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, trends, praktijkcases en nieuwe modules van ons gamification aanbod en op het gebied van verandering, verbetering en groei.