Mensen maken het verschil

Maak kennis met onze trainers en facilitators

Games.4Growth en Growth Leaders Network

De LeadSelf Game is een blended programma voor persoonlijke ontwikkeling, live trainingen, workshops en coaching sessies en worden afgewisseld met online modules. Het programma is opgezet door Games.4Growth BV en het door Hylke Faber opgezette internationale Growth Leaders Network (GLN). De initiators van GLN Nederland zijn tevens trainer en facilitator van de LeadSelf Game. 
Goska

Goska Sixma

Goska is een creatief en deskundig trainer, coach en facilitator met een specialisme in vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Als cultuurbouwer en expert in groeileiderschap heeft hij al veel organisaties en mensen mogen helpen om nog meer te werken vanuit eigen identiteit, waarden en kracht. 


Nienke

Nienke Schaap

Afkomstig uit het HR-werkveld werkt Nienke alweer tientallen jaren als trainer en coach. Naast individuele begeleiding oogst ze veel succes in het coachen van teams, zowel binnen het MKB als ook zorg, cultuur en overheid. Samen met een leiderschapsteam werken aan een gezonde en dynamische bedrijfscultuur is wat haar drijft.
Andre

André Oost

‘Groeileiderschap is elke situatie zien als een kans voor groei, voor jezelf, je team en je organisatie’ dat is waar deze voormalig HR-manager van Achmea voor staat. Als trainer/coach en sparringpartner voor strategische HR vraagstukken helpt André organisaties, teams en medewerkers hun veranderkracht en weerbaarheid te vergroten.

Over LeadSelf Game

De LeadSelf Game is een uitgave van Games.4Growth BV.
Games.4Growth is uitgever en implementatiepartner voor gamification en serious games en onderdeel van het 4Growth.com netwerk.

Gratis e-book gamification

Gratis whitepaper

Download gratis 7 tips voor effectief zelfleiderschap.Gratis gameclass gamification

GameClass

Maak kennis met onze GameClasses en schrijf je (tijdelijk gratis) in voor de workshop GameClass.


LeadSelf aanbod

Ons aanbod

Bekijk het aanbod van de LeadSelf Game. De game biedt een beter begrip van je eigen emoties en gedragingen, je drijfveren, talenten en valkuilen.


Blijf op de hoogte en laat je inspireren

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, trends, praktijkcases en nieuwe modules van ons gamification aanbod en op het gebied van verandering, verbetering en groei.