Hoe krijg ik mijn medewerkers gelukkig?

Wist je dat... 52% van de medewerkers in Nederland een overstap naar een andere werkgever overweegt? De reden? Er is voor medewerkers onvoldoende ruimte en vrijheid om de regie over hun persoonlijke ontwikkeling te pakken. Voorkom een overstap van jouw medewerkers en investeer nu in hun persoonlijke ontwikkeling.  Volgens HR Praktijk heeft de gelukkige medewerker verantwoordelijkheid en vrijheid.

Voorkom een overstap van jouw medewerkers en investeer nu in hun persoonlijke ontwikkeling. Train in zes weken de vaardigheden in persoonlijk leiderschap van jouw medewerkers met de LeadSelf Game - Globetrotters. 

Tijdens de serious game... ✅ Leer je om reflexen gedurende situaties van stress of verandering te herkennen bij jezelf en bij anderen en hoe je hierop aan kan sturen. ✅Ontwikkel je inzicht in jouw drijfveren, talenten en valkuilen. ✅Ontwikkel je jouw emotionele intelligentie (EQ). De game is gebaseerd op het boek 'Tem de Krokodil' van Hylke Faber. Met het door hem opgerichte Growth Leaders Network helpen Hylke en zijn collega’s leiders tot een cultuur voor duurzame groei te komen.