Wat is gamification?

Gamification combineert het behalen van meetbare en échte (business) resultaten door leren en gedragsverandering vanuit emotionele veiligheid en plezier.

Effectiever leren en veranderen? Speel!

Hoe leerden we het beste als kind? Hoe maken we leren en veranderen leuk? 'Spelen' is het antwoord.

Bij gamification gebruiken we spel/game-denken, gametechnieken en spelelementen in een niet-game omgeving. Door ons interne beloningssysteem te prikkelen veranderen we spelenderwijs ons gedrag. Vergroten we betrokkenheid en dragen we effectief kennis over aan onze deelnemers.

Gamification stuurt op meetbare en échte (business) resultaten vanuit emotionele veiligheid en plezier.

Met gamification zet je effectieve en motiverende speltechnieken in, in  de werkomgeving. Dit werkt motiverend, stimulerend en verhoogd betrokkenheid en onderlinge verbinding van deelnemers. In de LeadSelf Game is gamification volledig toegepast.

Naast het vergroten van kennis daagt de LeadSelf Game deelnemers uit tot het afronden van praktijkopdrachten. Reflecteren op ervaringen, ontvangen of juist geven van feedback en het behalen van échte businessresultaten. Zo vormt een mix van leerinterventies en modules één helder, meetbaar en motiverend traject.

Wil je meer weten over gamification? Kijk dan op www.games.4growth.com, download één van onze whitepapers of neem contact op!

Ook kun je je opgeven voor één van onze GameClasses, inspirerende workshops waarbij we dieper ingaan op kansen, toepassingen en valkuilen van gamification.

Gratis e-book gamification

Gratis whitepaper

Download gratis 7 tips voor effectief zelfleiderschap.


Gratis gameclass gamification

GameClass

Wil je meer leren en weten over de kracht van gamification en serious gaming schrijf je dan in voor onze GameClass.

LeadSelf aanbod

Ons aanbod

Bekijk het aanbod van de LeadSelf Game. De game biedt een beter begrip van je eigen emoties en gedragingen, je drijfveren, talenten en valkuilen.

Blijf op de hoogte en laat je inspireren

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, trends, praktijkcases en nieuwe modules van ons gamification aanbod en op het gebied van verandering, verbetering en groei.