Ons Aanbod

  The LeadSelf Game

In de LeadSelf Game versterk en train je jouw Emotionele Intelligentie (EQ). Emotionele Intelligentie is een essentiële vaardigheid voor persoonlijk leiderschap. Je leert begrijpen welke reflexen en reacties door je krokodil, jouw reptielenbrein, worden veroorzaakt. In deze snel veranderende wereld van vandaag is het herkennen van jouw triggers in situaties van stress geen onbelangrijke vaardigheid. Na de training herken je ook de triggers van anderen beter. Je zet met je team jullie gezamenlijke vaardigheden om in concrete gedragsafspraken, jullie Groeikompas. Wanneer je samen de juiste richting op gaat en een open houding vasthoudt dan komen die resultaten vanzelf!

uitgebalanceerde blended gamification.

Na het afronden van de LeadSelf Game...

Begrijp je welke reflexen en reacties die door je reptielenbrein, ‘jouw interne krokodil’, worden veroorzaakt. 

Leer om reflexen gedurende situaties van stress of verandering te herkennen bij jezelf en bij anderen en hoe je hierop aan kan sturen.

Heb je inzicht in jouw drijfveren, talenten en valkuilen.

Door het spelen van de LeadSelf Game krijg je een beter begrip van jouw eigen emoties en gedragingen, jouw drijfveren, talenten en valkuilen.

Ontwikkel je jouw emotionele intelligentie (EQ).

Sinds Daniel Goleman in 1995 het begrip emotionele intelligentie (EQ) introduceerde, werd duidelijk dat maatschappelijk succes niet alleen wordt bepaald door inhoudelijke vaardigheden en intelligentie (IQ), maar ook met het vermogen in sociale situaties goed te functioneren, oftewel je EQ.

Kan je effectiever functioneren, communiceren en ben je weerbaarder op de werkvloer.

Door de game weet je hoe je vanuit gedragskeuzes en herkenning van emoties effectiever kan functioneren, weerbaarder bent en beter kan inspelen op de drijfveren van anderen.

Heb je kennis over de werking van je brein.

Je ontwikkelt meer kennis over de werking van het brein en je kan dit toepassen in de eigen werkomgeving om jouw gedrag en emoties effectiever in te zetten bij verandering.

Waarden en gedragsverandering

Heb je de waarden van jouw organisatie omgezet in concreet gedrag.

In de game zijn de gezamenlijke waarden Care, Connect en Contribute verwerkt. We kunnen deze uiteraard ook vervangen voor de kernwaarden van jouw organisatie. Welke gezamenlijke waarden je ook kiest, het gaat erom dat jullie deze als team omzetten in concreet gedrag. Zoals we bij 4Growth zeggen: "Je moet het voor kunnen doen."
€ 250*,-

The LeadSelf Game (min. 25 personen)

  • Toegang tot "The LeadSelf" Game
  • 2 x live workshop en afsluitende sessie door ervaren trainer (2x 4 uur)
  • 2x teamopdracht (1 uur)
  • Gemiddeld 15 min. per dag game online
  • Optioneel aan te vragen: coaching gesprekken


*Dit is een all-in prijsindicatie. Bij grotere groepen treed een staffelkorting in werking en loopt de prijs per deelnemer terug.  Interesse? Neem hieronder contact op om de mogelijkheden te bespreken. 

Train jouw emotionele intelligentie en leiderschapsvaardigheden.